Beograd
Beograd
Beograd
062 88 630 88 - Radnim danima od 8h - 17h Mon - Fri 09:00 - 17:00 Bulevar Arsenija Čarnojevića 69g, Beograd
064 820 243 4 Mon - Fri 09:00 - 17:00 Bulevar Arsenija Čarnojevića 69g, Beograd
Kvalitet
broj 1 u Srbiji
Email
gradnja@kopernikus.rs
Telefon
062 88 630 88 - Radnim danima od 8h - 17h
Saznajte više o nama

Moderan dizajn

Moderan život zahteva savremen i funkcionalan prostor u kom ćete se osećati prijatno, a mi smo tu da vam olakšamo da dođete do željenog prostora.

Tačnost dostave

Svaki dogovor nam je važan, a pouzdanost zadržavamo jedino kada poštujemo dogovore. Mi sve naše projekte završavamo u dogovorenom roku i sa nama nema kašnjenja.

Visoki standardi

Visok standard svega što radimo je sastavni i neophodan deo svakog našeg projekta. Kvalitet, moderan dizajn i funkcionalnost postali su naša prepoznatljiva obeležja.

Kvalitetni materijali

Dugoročno poslovanje i pouzdanost u našu gradnju zahtevaju kvalitet. Sa nama uvek možete biti sigurni u kvalitet gradnje i izgradjenih stanova.

Kopernikus gradnja

Privredno društvo za izgradnju i prodaju objekata i poslovog inženjeringa, Partner gradnja ZND doo, sa sedištem u Beogradu, je kompanija u oblasti građevinarstva što podrazumeva izgradnju novih objekata sa ciljem da pomeri granice i unapredi kvalitet stanovanja i življenja u velikom gradu.

Za izgradnju se koriste savremeni materijali i tehnologije sa namerom da se život u Kopernikus Panorami prilagodi svima i da se pruži komfor svim generacijama.

Dokumentacija

Besprekorno i uredno vlasništvo, kao i odobrenje i sva prateća dokumentacija su naš prioritet. Jedino se na
taj način naši kupci mogu osećati sigurno sa nama.

Fukncionalnost

Funkcionalnost stanova, osmišljena od strane vrhunskog tima artitekata, pruža mogućnost njihovog korišćenja za sve namene i sve generacije.

Mnogobrojni načini plaćanja

Današnji načini plaćanja su mnogobrojni i dobro prilagođeni tako da smo svi u mogućnosti da dođemo do odličnih nekretnina i zahvaljujući tome, dobre nekretnine su postale dostupne svima.

David Parker

Chief Executive Officer

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarks.

Alan Cooper

Vice President

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarks.

Janet Cole

Chief Financial Officer

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right.

We Won Many Factory Awards & Got Many Ceritificates Since 2001-2016